تحقیق آمادگی جسمانی و ایروبیك

تحقیق آمادگی جسمانی و ایروبیك تحقیق آمادگی جسمانی و ایروبیك

دسته : -پژوهش

فرمت فایل : word

حجم فایل : 20 KB

تعداد صفحات : 32

بازدیدها : 229

برچسبها : دانلود تحقیق پیشینه تحقیق

مبلغ : 3500 تومان

خرید این فایل

تحقیق آمادگی جسمانی و ایروبیك

تحقیق آمادگی جسمانی و ایروبیك

فهرست مطالب

عنوان

مقدمه .....................................

مفهوم و اجزای آمادگی جسمانی................

مفهوم آمادگی انرژی ........................

مفهوم آمادگی عضلانی ........................

اجزای آمادگی انرژی ........................

اجزای آمادگی عضلانی ........................

آزمون‌های آمادگی عضلانی .....................

آزمون‌های آمادگی انرژی......................

مراحل تمرین آمادگی جسمانی..................

ایروبیك ...................................

تاریخچه ایروبیك............................

ایروبیك با فشار زیاد.......................

 ایروبیك با فشار كم .......................

خصوصیات كلاس‌های اروبیك .....................

نرمش ......................................

موسیقی ....................................

درد........................................

تنفس ......................................

تذكرات.....................................

======================== بخشهایی از متن:

مقدمه:

ادعا می‌شود میلو[1] از شهر كراتن [2] بزرگترین قهرمان قرن ششم قبل از میلاد مسیح هر روز گوساله‌ای را به دوش می‌كشید و آن را حمل می كرد تا به گاوپروری تبدیل شد، وی با استفاده از این روش آن قدر قوی شد كه در طول 24 سال مبارزه‌اش هرگز شست نخورد و 6 بار پیاپی مقام قهرمان المپیك آن زمان را به خود اختصاص داد در سالیان دراز گذشته قهرمانان برای رسیدن به آمادگی مطلوب از روش ‌های جالب دیگری استفاده می كدرند مثل كروباس [3] كه شغل او آشپزی بود و استعداد جسمانی خوبی برخوردار نبود برای تمرین آن قدر از تپه‌ها به شدت بالا و پائین رفت كه قهرمان المپیك سال 77 قبل از میلاد مسیح گردید و در بیشتر مسابقاتی كه در یونان ترتیب داده می شد. پیروز بود. رشته  اواپتد[4] نام داشت كه 200 یارد را به طور مستقیم می‌دوید كلمة‌ ستادیوم[5]  از همین نام مشتق گردیده است پای داماس از شهرستانی  مبارزه بزرگ دیگری بود كه گفته می‌شود از طریق بلند كردن سنگ آنقدر قوی شده بود كه با دست برهنه می‌توانست شیری را از پای درآورد.

آراچیان [6] از شهرتسالی[7] مبارز بزرگ دیگری بود كه گفته می‌شود از طریق بلند كردن سنگ آنقدر قوی شده بود كه با دست برهنه می توانست شیری را از پای درآورد.

 


[1] MILO

[2] CROTON

[3] COROEBUS

[4] STADE

[5] STADIUM

[6]  POYODAMAS

[7] THESSALY

...

تمرین‌های پلیو متریك

امروزه بیشتر ورزشكاران برای بهبود توان از تمرین‌های پلیو متریك یا انفجاری استفاده می‌كنند مزیت این تمرین‌ها در این است كه موجب آمادگی و هماهنگی دستگاه عصبی- عضلانی می شود و در نتیجه به ورزشكار اجازه می‌دهد. تا در فعالیتهایی كه همراه با تغییر جهت باشند به نحو قدرتمند و سریعی اجرای وظیفه كند.

به طور مثال ورزشكاران با اجرای تمرین های مذكور در پرش عمودی و تغییر محل پاها در دویدن، موفقتر خواهد بود. به عبارت دیگر با انجام این تمرین‌ها،‌ زمان مورد نیاز برای تغییر جهت كاهش یافته، در نتیجه سرعت و توان افزایش می‌یابد. در باره سودمندی تمرین‌ها پلیومتریك «بروزو» اشاره می‌كند كه او توانست زمان دوی مستمر یكی از شاگردانش راكه در سن 14 سالگی 14 ثانیه بود به زمان 10 ثانیه در سن 20 سالگی كاهش دهد. كه این خود اهمیت این تمرین‌هعا را آشكار می سازد. البته اضح است كه همگان نمی‌توانند تا این حد از سودمندی این تمرین ها بهره بگیرند. اما می توانند با برنامه‌ریز درست و استفاده از این سودمندی این تمرین‌ها به میران زیادی افزایش آمادگی جسمانی خود به ویژه توان كمك نماید.

ورزشكاران رشته‌های ورزشی بسكتبال – والیبال- دوهای سرعت، پرش ارتفاع، اسكی. پوش با اسكی،‌‍ فوتبال و سایر ورزشهایی كه نیاز به توان دارند، از این تمرین‌ها بسیار سود می‌برند.

مزیت دیگر این تمرین ها، نوع حركتهای آن است در این تمرین‌ها، حركتهایی مثل لی لی كردن، پریدن جهش با یك پا و دو پا، جهش از روی سكو و . . .  انجام می‌شود. و به همین دلیل، آموزش آنها ساده و نشاط انگیز خواهد بود. تمرین‌های پلیو متر یك به لحاظ تنوع، بخشهای گوناگون بدن را درگیر كند.

4- انعطاف پذیری:

انعطاف پذیری عبارت است از توانایی حركت دادن عضلات و مفاصل در یك  محدوده حركتی كامل. محدود حركت در حول مفصل به وضعیت تاندون‌ها، رباطها و بافتهای همبند و عضلات بستگی دارد. ممكن است در هنگام ارای حركتهای شدیدی كه بیش از دامنه حركتی طبیعی هستند،‌ صدمتی بوجود آید. به منظور پیشگیری از این امر می‌توان از تمرین‌های مربوط به انعطاف پذیری سود برد، زیرا این تمرین ها به تدریج دامنه حركت مفصل را افزایش می دهند. و می‌توانند در كاهش خطر آسیب دیدگی كمك مؤثری باشند. معمولاً انعطاف پذیری به دو رسته پویا و ایستا تقسیم می‌شود.

انعطاف پذیری ایستا:

...

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید