دسته : تربیت بدنی و علوم ورزشی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 45 KB
تعداد صفحات : 14
بازدیدها : 376
برچسبها : خودپنداره بدنی عزت نفس آمادگی جسمانی
مبلغ : 3000 تومان
خرید این فایلچکیده:
هدف: این مطالعه با هدف بررسی اثر درس تربیت بدنی عمومی ( با تأکید بر فاکتورهای آمادگی جسمانی) بر خودپنداره بدنی، عزت نفس و خودارزیابی بدنی دختران دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلام آباد غرب می باشد.
روش: جامعه آماری پژوهش نیمه تجربی حاضر را کلیه دانشجویان دختری که در ترم 891 واحد تربیت بدنی عمومی را اخذ کرده بودند تشکیل می داد، نمونه آماری این تحقیق نیز شامل 50 دانشجوی دختر بود. قبل از شروع تمرینات آمادگی جسمانی از 3 فاکتور شنا، چابکی و پرش سارجنت پیش آزمون به عمل آمد و خودپنداره بدنی، عزت نفس و خودارزیابی بدنی نیز توسط پرسشنامه های معتبرمورد ارزیابی قرار گرفتند. در انتهای ترم تحصیلی نیز پس آزمون به عمل آمد. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از SPSS نسخه 17 و آزمون آماری رگرسیون گام به گام استفاده گردید. سطح معناداری آزمون ها 05/0 در نظر گرفته شد.
عناوین مطالب
چکیده
مقدمه
روش تحقیق
نتایج
جدول بررسی وضعیت جمعیت شناختی آزمودنی ها
جدول ارتباط بین خودارزیابی بدنی، خودپنداره بدنی و عزت نفس با فاکتورهای آمادگی جسمانی(شنا، چابکی و پرش)
جدول نتایج رگرسیون گام به گام در خصوص فاکتور آمادگی جسمانی شنا با متغیر عزت نفس
جدول نتایج تحلیل رگرسیون گام به گام در مورد فاکتور آمادگی جسمانی(چابکی) با متغیر خودپنداره بدنی
جدول نتایج رگرسیون گام به گام در خصوص فاکتور آمادگی جسمانی پرش سارجنت با متغیر های خودارزیابی بدنی و خودپنداره بدنی
بحث و نتیجه گیری
منابع
*******************
مقدمه:
امروزه یکی از دغدغه های مهم افراد برخورداری از تناسب اندام می باشد. اما افراد با پرداختن به فعالیت بدنی و ورزش نه تنها می توانند از سلامت جسم و تناسب اندام بهره مند شوند بلکه، گاهی حتی بدون اینکه بدانند، از نظر روحی و روانی نیز به سطح مطلوبی دست پیدا می کنند و شاید این، در دنیای پر التهاب امروزی، مهم ترین اثر پرداختن به فعالیت بدنی باشد. از جمله فاکتورهای مهم روانشناختی که به نظر می رسد تحت تأثیر فعالیت بدنی و آمادگی جسمانی قرار می گیرند و در مطالعه ی حاضر نیز بررسی می شوند عبارتند از خودپنداره بدنی، عزت نفس و خودارزیابی بدنی.
خودپنداره بدنی به میزان مقبولیت و شایستگی بدنی مربوط می شود. در طی 20 سال اخیر، ارزش بیشتری به جذابیت بدنی، تناسب اندام، مهارت های حرکتی و عملکردهای ورزشی که همه از ویژگی های حیطه ی بدنی و مرتبط با خودپنداره ی کُلی هستند، معطوف شده است. در نتیجه، خودپنداره بدنی می تواند برای رشد و ارتقای خودپنداره ی کُلی و مخصوصاً برای افرادی که خودپنداره ی پایینی دارند، مهم باشد (ناپنو همکاران، 2005). ...
...
بحث و نتیجه گیری
ناراحتی جسمانی، افسردگی روحی و نداشتن بنیه لازم، تلاش ذهنی را کم می کند و به مرور باعث کاهش عملکرد و افت تحصیلی در دانشگاه می شود. دانشجویی که از آمادگی جسمانی مطلوب برخوردار نیست، به شرکت در فعالیت هایی مانند شنا، کوهنوردی، اسکی و غیره تمایلی ندارد و اگر هم در این فعالیت ها شرکت کند، کارایی، اعتماد به نفس و لذت او به طور قابل ملاحظه ای از افرادی که آمادگی جسمانی بالاتری دارند، کمتر است. بنابراین، اگر شخص در شرایط جسمانی خوبی باشد، برای رسیدن به اهداف تحصیلی، شانس بهتری خواهد داشت و زندگی او با خلاقیت، تندرستی، خوشی و لذت بیشتری همراه خواهد شد. از این روی، آمادگی جسمانی نه تنها ابعاد جسمانی بلکه ابعاد روانی فرد را نیز تحت تأثیر قرار می دهد. از جمله عوامل روانی که برخورداری از آنها برای هر فردی از اهمیت بالایی برخوردار است، خودپنداره و عزت نفس می باشد. خود پنداره باعث می شود نسبت به اطلاعات مربوط به خود حساس تر بوده و آن را آسان تر رمز گردانی و بازیابی کنیم. طبق نظریه استیک، هاف و زند ، اختلال در یک بعد خود مثل خودپنداره بدنی، همواره بر دیگر ابعاد خود مثل ابعاد خود اجتماعی و فردی تأثیر می گذارد، از این روی،تلاش جهت ارتقای آن رو به بهبودی می تواند سهم به سزایی در بهبود روابط و روحیه فردی داشته باشد. ...
...
خرید و دانلود آنی فایل