دسته : برق ،الکترونیک و مخابرات
فرمت فایل : word
حجم فایل : 1040 KB
تعداد صفحات : 160
بازدیدها : 209
برچسبها : نیروگاه جذر و مد نیروگاه برق تولید برق
مبلغ : 10000 تومان
خرید این فایلمعرفی پروژه تحقیقاتی نیروگاه جذر و مدی
بخشهایی از متن تحقیق
در مناطق ساحلی با جریانات جزر و مدی بزرگ، آبهای جریانهای جزر و مدی دارای مقدار زیادی انرژی ذخیره شده می باشد. تحت کنترل درآوردن این جریانات به تاریخ، قرن یازدهم در انگلستان بر می گردد. هنگامی که جریانات جزر و مدی برای چرخاندن چرخهای آبی، برای تولید نیروی مکانیکی مورد استفاده قرار می گرفت. اخیراً بالا و پایین آمدن جریانات جزر و مدی در تولید برق مورد استفاده قرار گرفته است، این روش بسیار شبیه نیروگاه های آبی می باشد.
جریانات جزر و مدی از حرکت زمین، ماه و خورشید به وجود می آید اگرچه جریانات جزر و مدی اقیانوسها دارای مقدار خیلی زیاد انرژی می باشند. اما کاربرد عملی آنها فقط در مکانهایی استثنایی است که ارتفاع جریانات جزر و مدی زیاد می باشد. نظیر خلیج فاندی در آتلانتیک کانادا که به حدود 17 متر می رسد. و یکی از بهترین نقاط از نظر حداکثر ارتفاع جریانات جزر و مدی در جهان می باشد. انرژی جزر و مدی یک منبع ضروری تجدیدپذیر انرژی است که هیچکدام از اثرات محیطی دیگر منابع برق نظیر سوخت های فسیلی یا نیروگاه های هسته ای را ندارد.
تغییرات جریانات جزر و مدی در مناطق ساحلی می تواند همچنین برروی زندگی گونه های زیادی از آبزیان اثر بگذارد که باید مورد مطالعه قرار بگیرد.
یکی از مانع های اصلی در افزایش استفاده از انرژی جزر و مدی هزینه بالای ساخت نیروگاه های جزر و مدی است برای مثال، هزینه ساخت نیروگاه سه ورن در انگلیس 15 بیلیون دلار تخمین زده شده است. هزینه های عملیاتی و نگهداری نیروگاه های جزر و مدی خیلی کم است زیرا سوخت آن ها (آب دریا) مجانی است اما هزینه کل تولید برق خیلی بالا است.
یک فاکتور مهم در تعیین هزینه بهره برداری از نیروگاه های جذر و مدی اندازه (طول و ارتفاع) سدبندی مورد نیاز و اختلاف ارتفاع بین مد حداکثر و جزر حداقل (دامنه جزر و مد) می باشد. فاکتور دیگر می تواند بیان شود که نسبت گیبرات مکان نامیده می شود نسبت گیبرات نسبتی است بین طول سد بندی برحسب متر به تولید سالانه انرژی برحسب کیلو وات ساعت، نسبت گیبرات مکان هر چقدر کمتر باشد آن مکان بیشتر مطلوب برای کار است.به عنوان مثال نسبت گیبرات در لارنس 36/0 در سه ورن 87/0 و در پاساماکودی در خلیج فاندی 92/0 می باشد.
اثرات محیطی
انرژی جزر و مدی یکی از منابع تجدیدپذیر (نوین) برق است که پیامد آن نشر گاز، گرم شدن سطح کره زمین و به وجود آمدن بارانهای اسیدی وابسته به نیروگاه های فسیلی نیست. استفاده از نیروگاه های جزر و مدی همچنین می تواند خطر پرتوافشانی وابسته به نیروگاه های هسته ای را کاهش دهد. تیغیرات جریانات جزر و مدی به وسیله سدبندی در خلیج یا آبگیر می تواند اثرات منفی بر روی آبزیان و اکوسیستم خط ساحلی و همچنین کشتیرانی و تفریح بگذارد.
مطالعات اندکی در مورد شناختن اثرات محیطی طرحهای نیروگاه جزر و مدی و معین کردن مکانهای ویژه که اثرات متفاوتی برروی جغرافیای محلی می گذارد انجام شده است.
سرفصل مطالب تحقیق
فصل اول: انرژیهای قابل حصول از دریا
فصل دوم: جزر و مد
فصل سوم: شرایط بهره برداری از نیروگاه جزر و مدی
فصل چهارم: نیروگاه جزر و مدی
فصل پنجم: سیاست های وزارت نیرو در توسعه کاربرد انرژی های نو
فصل ششم: مشکلات و موانع پیش روی توسعه انرژی های تجدیدپذیر در ایران
فصل هفتم: مقالات فارسی
فصل هشتم: ترجمه مقاله (انرژی تجدیدپذیر)
خرید و دانلود آنی فایل