دسته : -پاورپوینت
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 67 KB
تعداد صفحات : 30
بازدیدها : 283
برچسبها : دانلود پاورپوینت مدیریت دولتی نوین
مبلغ : 1500 تومان
خرید این فایلپروژه حاضر با فرمت پاورپوینت قابل ویرایش با عنوان مدیریت دولتی نوین تهیه گردیده است که در زیر بخشهایی از متن آن آورده می شود.
مدیریت دولتی سنتی با ویژگی های خاص خود که ساختاری بوروکراتیک، سلسله مراتبی، بزرگ و متمرکز است، نمی تواند در جریان توسعه نقش موثری ایفا کند و در بعضی موارد حتی به صورت بازدارنده در می آید. در جهت رفع نارسائی های مدیریت دولتی سنتی یا به عبارتی اداره امور عمومی مدیریت دولتی جدید با توانمندی های نو، پا به عرصه وجود نهاده است که در پاسخ به نیازهای مختلف توسعه می تواند به طور موثر و کارآمدی عمل کند.
در این مقاله تلاش شده تا سخن معرفی زمینه های پیدایش مدیریت دولتی جدید ویژگی های آن، طی 4 دول ارائه شده و توانایی مدل های مورد نظر در توسعه کمی و کیفی کشور بیان شود.
حمله به دولت از جهت ساختار بزرگ و گسترده و غیر مردمی - در اوج حکومت های رفاه در سال های قبل از 1960 در اروپا و آمریکا. دولت ها به تدریج بزرگ شده و بوروکراسی های دولتی منابع کمیاب جامعه را می بلعیدند. در چنین رایطی دولت ها مورد انتقادهای فراوانی قرار می گرفتند و لزوم مدیریت دولتی جدیدی مطرح می شود. گروه دیگری از منتقدان دولت، آن را به علت سازمان های غیر مردمی مورد حمله قرار دادند. در این سازمان ها، اهداف بوروکراتیک دنبال می شود و مردم ارزش چندانی در مقابل سازمان نداشتند. ادارات دولتی با اتکاء به تخصص گرایی صرف و حرفه ای بودن، نقش مردم را ناچیز می دانستند و اهمیت چندانی برای ارباب رجوع خود قائل نبودند.
این مدل هنوز به طور کامل شکل نگرفته و می توان آن را مجموعه ای از ایده های مدیریت بخش عمومی و خصوصی دانست. در این مدل برای مدیریت دولتی رسالت جدیدی تعریف شده که همانا خدمت به عامه مردم با کیفیت بالا و در سطحی قابل قبول است. مدیریت کیفیت فراگیر و توجه به نظریات ارباب رجوع و مردم گرایی از خصوصیات این مدل است.
ویژگی های بارز مدل
1-تاکید بر کیفیت خدمات ارائه شده از سوی سازمان های دولتی با مدیریت کیفیت فراگیر دولتی
2-توجه ارباب رجوع به عنوان استفاده کننده از خدمات (user) نه مشتری custom و اعمال مدیریت مناسب در این زمینه.
3-حفظ قدرت مسئولیت پرسی شهروندان و استفاده کنندگان از خدمات از مدیران دولتی.
4-تغییر گرایش تعیین مدیران از انتصابی به انتخابی در مناطق.
5-تاکید بر توسعه اجتماعی و فرهنگی جامعه به صورت یک نیاز اساسی که سازمان های دولتی باید در سرلوحه وظایف خود قرار دهند.
6-پذیرش متفاوت بودن خدمات دولتی
7-نگرش جمعی در مسائل بخش عمومی و تقویت مشارکت مردم در امور (سیاست و اجرا)
خرید و دانلود آنی فایل